Union Travel

 

Основана во 2009 година во Гостивар, на патот Браќа Ѓиноски b.b. “Union Травел” е лиценциран како туристичка агенција од страна на Министерството за туризам.

 

Од тогаш, ние нудиме авионски билети, автобуски билети, осигурување за патување, патување и пакети аранжмани со многу можности. Опсегот на нашите услуги вклучува летови и дневни меѓународен транспорт и одмор пакети, како што се туристички дестинации во текот на летото, za Турција, Албанија и други

 

“Унион Травел”, исто така, нуди пакет за зимска сезона и туристички патувања во многу светски дестинации …

 

За да ги направиме нашите понуди уште поатрактивни, нудиме специјални попусти за предвремени резервации.

 

Union Травел е лиценцирана од страна на IATA (Меѓународната асоцијација за воздушен транспорт) со право na продажба на karti за сите авиокомпании, кои се членови на IATA.

 

Целта е да се posetat членовите на семејството едни со други со максимална безбедност, da imat фантастичен одмор, удобност и разумни цени – ова е наша обврска. За да се постигне ова, ние само соработуваме со квалитетни, сериозни и докажани партнери.

 

Ние работиме напорно и со решеност да им понудиме на нашите клиенти најдобро.

 

Виe нудиtе вера, ние ви нудиме услуга!

 

Ви благодариме што патувате со нас!